PAKAR IBU BERPANTANG

Since 1971

Rawatan Ibu Berpantang Dengan Herba Segar

Ilmu lengkap membantu ibu berpantang dengan betul dan tertib secara tradisional

Mengembalikan kecantikkan dalaman dan luaran persis anak dara

Memberikan keyakinan ketika berpantang dan membantu kembali ramping

Dari Blog Helohana

Uncategorized

Berpantang Di Musim Hujan.

Bila dah masuk hujung tahun ni biasanya akan datang musim monsun. Hujan jer sepanjang hari. Untuk ibu-ibu yang baru melahirkan keadaan jadi lebih mencabar bila mana nak berpantang, mana nak jaga anak. Khasnya yang duduk di kawasan rendah yang mudah banjir.

Read More »
Uncategorized

TUTORIAL BERPANTANG – UNIFORM BERPANTANG

Pemilihan pakaian semasa berpantagn sngat penting kerana boleh mempengaruhi emosi ibu sewaktu berpantang. Jadi penting untuk pilih pakaian yang selesa dan praktikal untuk berpantang. Jom baca apa tips pemilihan uniform berpantang ni!

Read More »
Uncategorized

Kenali Tanda-tanda Bersalin Sudah Dekat

Mengetahui tanda-tanda melahirkan sangat penting bagi semua bakal ibu, terutama yang menginginkan kelahiran secara normal. Berbeza kalau ibu yang melahirkan dengan bantuan kaedah operasi caesar. Dengan mengetahui tanda-tanda hampir bersalin, ibu akan menjadi lebih bersedia dalam menghadapi proses bersalin.

Read More »

Persediaan Berpantang

Tampil lebih sihat, lebih anggun dan LEBIH JIMAT

Testimonials

Happy Mommy Journey

Niza

Pekerja  swasta

“Saya dah baca e-book akak, BEST! BEST SGT! Kalau saya yang takde apa2 pengalaman ni, faham dengan intipati yang akak nak sampaikan dan sampai ke saya dengan jelas.”

Rose Nina

Pekerja  swasta

“Saya pakai bengkung ni sampai 90 hari siang & malam, mmg selesa. Lepas bersalin pun terasa bertenaga, xmcm orang lepas bersalin kawan2 cakap. “

Faizah Zainal

Pensyarah

“Penulisan yang bagus. Isi yang padat dan tak kedekut. 5 STAR!”

Sheeka

Student

“Bestnya bengkung Helohana sbb blkg badan saya rasa di support dan tak sakit2 dan perut saya dah kempis dlm tempoh berpantang lagi. Tambahan pulak sy menggunakan tapel perut set berpantang Helohana”

Happy Mommy Journey

Take a peek inside our Wonderworld
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Menarik? Jom lihat item-item lain!

Lebih dari 15 item dan set berpantang khas untuk persediaan ibu berpantang