set berpantang cendara

Persedian Lengkap Berpantang Tradisi

BENGKUNG TRADISI HELOHANA

BENGKUNG TRADISI PERTAMA dilengkapi tetulang untuk menyokong pinggang, tulang belakang dan menjaga kedudukan punggung. Juga dilengkapi dengan zip 10 inci mudah diselak untuk urusan ke toilet.

Tetulang juga membantu untuk mengelakkan bengkung dari bergulung-gulung ketika dipakai. Kain belacu yang berkualiti akan memegang rahim dengan kuat dan selesa dipakai buat jangka masa yang lama.

SET BERPANTANG CENDARA

Dengan formula mudah lawas dan mengelakkan sembelit ketika berpantang, ibu-ibu tidak perlu trauma untuk ke toilet. Ia juga menggalakkan penghasilan susu badan dan tidak menyebabkan kuning pada bayi.  

Didatangkan dengan 3 pakej istimewa mengikut bajet dan keperluan ibu-ibu.

Dapatkan HADIAH menarik dengan setiap set berpantang SELAGI STOK MASIH ADA.

Setiap item didalamnya mempunyai khasiat-khasiat khusus untuk membantu wanita kembali bertenaga, sihat dan cantik secara tradisi.

DANDARA JAMU DARA TRADISI

 

 

Dandara adalah gabungan herba tradisional yang dirumus khas bagi wanita untuk menjaga kehebatan dalaman, menambah tenaga, memecahkan angin terkumpul dalam badan, dan melawaskan pembuangan air besar.

Didatangkan dalam kapsul, Dandara sangat mudah untuk dimakan.

Dandara adalah produk “BEST SELLER” Helohana pada tahun 2017. Dandara sangat sesuai untuk diambil oleh ibu berpantang dan menyusu. Dandara mengandungi herba penggalak susu.

HELOHANA BABY BALM

Helohana Baby Balm diperkaya khasiat habbatus sauda adalah balm telon bayi dengan Manfaat 3 Dalam 1 yang selamat digunakan seawal usia 1 hari. Dengan rumusan yang halus dan ringan, ia tidak melekit pada kulit. 

Helohana Baby Balm ini boleh  digunakan di seluruh badan untuk memberi keselesaan tubuh bayi, mengelakkan kembung dan boleh digunakan untuk urutan ringan pada bayi.

Ia juga boleh digunakan untuk mengelakkan ruam dan kegatalan akibat kulit sensitif atau kering. Juga digunakan untuk mencegah selesema dan batuk.

SET TUN FATIMAH
SET TUN AMINAH
SET TUN PUTEH

Set Berpantang Mewah Cendara Tun Fatimah dengan formula MUDAH LAWAS dilengkapi dengan 12 item lengkap dan mewah untuk rawatan ibu berpantang  untuk perawatan ekstra penjagaan tubuh badan dan  perawatan ekstra organ intim.  Juga dilengkapi dengan Bengkung Tradisi Ekskusif Helohana.

Set Berpantang Cendara Tun Aminah dengan formula MUDAH LAWAS, set ini dilengkapi dengan 10 item lengkap dan mewah untuk rawatan ibu berpantang dengan perawatan ekstra penjagaan tubuh badan dan  perawatan ekstra organ intim. 

Set Berpantang Cendara un Puteh dengan formula MUDAH LAWAS, set ini dilengkapi dengan 7 item asas PERLU ADA untuk rawatan ibu berpantang untuk kembali bertenaga, rasa sihat dan menawan secara luaran dan dalaman.

SABUN HERBA
MINYAK HERBA
MANDIAN HERBA
HERBA TANGAS
HERBUNGA BODY SCRUB
TAPEL PERUT
HELOHANA BABY BALM
DANDARA JAMU DATA TRADISI
SET JIMAT - FREE TANGAS