Bayangkan bila ibu2 terjumpa kawan-kawan ibu2 lepas berpantang nanti dan dia cakap camni:

"FUHHH...NAIK BETUL BADAN

KAU LEPAS BERSALIN NI KAN....?"


Mesti ibu2 akan rasa sangat down, stress, sedih, menyampah hingga menyebabkan ibu2 menyesal nak ulang semula proses berpantang yang tak mungkin akan terjadi tu.

DAN BENDA YG PALING MEMALUKAN & MENYEDIHKAN SEKALI BILA...

suami membanding-bandingkan

Tak boleh nk bayangkan bila suami cakap "Pelik la tengok awak ni, orang lain anak dah 3 4 orang, tak de pulak sakit sana sini macam awak ni". Mesti sedih!

suami tegur "Kenapa awak gemuk sangat?

Tak boleh nk bayangkan bila suami cakap "Pelik la tengok awak ni, orang lain anak dah 3 4 orang, tak de pulak sakit sana sini macam awak ni". Mesti sedih!

adik beradik ipar perli2

Sakit sangat telinga bila kena perli ngan adik2 ipar. Lagi malu bila diorang selim lepas pantang, anda pulak bertambah bulat.

hilang confident NAK BERGAYA SEBAB bunCIT & PUNGGUNG NAMPAK JATUH

80 peratus ibu2 hilang confident untuk pakai baju2 yang seksi untuk suami bila perut buncit lepas berpantang & punggung nampak jatuh. 

HILANG MINAT UTK 'BERSAMA' SUAMI

Disebabkan badan yang mudah penat kerana tidak dijaga dengan baik semasa pantang, anda berisiko untuk hilang minat 'bersama' suami.

AKIBAT TIDAK BERPANTANG DENGAN BETUL

1 %
menyesal

nak ulang semula proses berpantang

1 %
bentan & meroyan

semasa dlm pantang

1 %
kemurungan

bila badan tak terjaga., rasa tidak pandai menjaga diri berpantang 

LAPORAN AKHBAR

BILA TAK BERPANTANG

Sebenarnya  semua masalah2 di atas boleh dielakkan sekiranya

BERPANTANG DENGAN CARA YG TEPAT

Bagaimana? Kami sedia membantu anda dengan FREE KHIDMAT NASIHAT BERPANTANG normal/czer sepanjang proses berpantang ibu2.

BERPANTANG DGN 100% HERBA SEGAR

Herba yang SEGAR terbukti lebih berkesan dalam memulihkan kesihatan ibu2 selepas bersalin selain dari memberi ketenangan kepada ibu2.

DIRAWAT DENGAN RESEPI YG TERBUKTI

Dengan pengalaman 47 tahun dalam bidan perbidanan, In shaa Allah ibu-ibu akan turut gembira & puas hati seperti ibu-ibu lain yang pernah mencuba Set Berpantang Cendara, Helohana

BERBENGKUNG DENGAN TEKNIK YANG BETUL

Bengkung Eksklusif Helohana didatangkan dengan ciri-ciri unik untuk membantu ibu-ibu gembira berbengkung seharian tanpa bergulung-gulung, mendapat perut yang kempis dan  bentuk badan asal.

DIRAWAT SECARA MENYELURUH DALAMAN & LUARAN

Dengan rawatan khusus luaran & dalaman, ibu-ibu akan terasa semakin sihat, bertenaga, badan terasa ringan dan mendapat berat yang diidamkan.

PENGALAMAN 47 TAHUN HELOHANA DALAM BIDANG IBU BERPANTANG

Dengan pengalaman  47 tahun kami dalam bidang penjagaan ibu berpantang kami sangat memahami masalah-masalah yang dialami ibu2 dan kami kongsikan pengalaman kami dengan set berpantang MUDAH DIPAKAI untuk ibu-ibu alami hari-hari berpantang ibu-ibu nanti dengan penuh kegembiraan dan ketenangan dari kesan 100% HERBA SEGAR TERBAIK buat rawatan ibu-ibu berpantang.

Kami Juga
Seperti Anda

Tahniah buat ibu-ibu yang memilih untuk meneruskan usaha untuk kembali cantik dan sihat secara tradisional seperti anda. Tampil sihat dan cantik tanpa risiko, kami juga Ibu seperti Anda.

SET BERPANTANG CENDARA

Persedian Lengkap Berpantang Tradisi

SET TUN FATIMAH - 3

KEISTIMEWAAN SET BERPANTANG CENDARA

APA YANG BEST DALAM SET BERPANTANG CENDARA

PENGALAMAN 47 TAHUN

Set Berpantang Cendara by Helohana dihasilkan dari pengalaman 47 tahun kami dalam bidang perbidanan, jamu dan rempah. In shaa Allah hasilnya berkesan & diyakini akan memuaskan hati ibu-ibu.

FORMULA MUDAH LAWAS

Dengan formula mudah lawas, ibu-ibu akan lebih tenang untuk menjaga luka jahitan ketika buang air.

BENGKUNG TERBAIK

Bengkung tradisi pertama di dunia membantu mengembalikan perut yang kempis serta dilengkapi tetulang untuk menyokong postur dan kedudukan punggung supaya bentuk badan ibu-ibu nampak anggun.
Juga dilengkapi dengan zip mudah diselak untuk membantu ibu-ibu mudah berurusan di toilet.

FOKUS DALAMAN & LUARAN

Ibu-ibu akan teruja dengan haruman dan keberkesanan rempah dan herba-herba segar semasa merawat diri untuk tampil kembali sihat, bertengaa, menawan secara luaran dan dalaman.

TIDAK 'KUNING'

In shaa Allah, ibu-ibu tak perlu risau dengan formula yang digunakan tidak memberikan kesan 'kuning' kepada bayi.

JAMINAN 100% HERBA SEGAR

JAMINAN PENUKARAN SET YANG BARU sekiranya herba yang dibeli rosak.

PERCUMA KHIDMAT NASIHAT

Ibu-ibu juga akan lebih tenang dengan bantuan khidmat nasihat sepanjang proses berpantang sekiranya ada sebarang kemusykilan.

3 PAKEJ SET BERPANTANG CENDARA

Dengan Persedian Lengkap Berpantang Tradisi

SET TUN PUTEH

SET RAWATAN ASAS

Set berpantang asas terdiri dari 7 item untuk membantu ibu-ibu merawat diri dengan tenang dan yakin ketika berpantang agar kembali sihat, bertenaga dan menawan.

 

 

 

SET TUN AMINAH

SET RAWATAN TAMBAHAN

Set ini dilengkapi dengan 10 item yang terdiri dari rawatan asas pantang dan penaik seri khusus untuk
menambahkan keyakinan ibu-ibu terhadap suami dengan rawatan keanggunan dan kehebatan organ intim selepas bersalin.

 

 

SET TUN FATIMAH

SET RAWATAN LENGKAP

Set rawatan lengkap terdiri dari 11 item yang bukan sahaja terdiri dari rawatan asas dan penaik seri,
ia juga dilengkapi dengan bengkung yang selesa dipakai lama,
mudah dipakai dengan fungsi zip mudah selak utk urusan ke tandas
dan berkesan mengelakkan perut menggeleber selepas berpantang.

APA KATA MEREKA?

" Semalam saya ditegur macam anak dara lagi di warung tempat saya bekerja. Lepas berpantang dengan set helohana dari anak pertama lagi "
ROS
Peniaga
" Banyak perbezaanya dengan Set Helohana ni. Badan rasa lebih selesa, cergas dan susu pun lebih banyak bila pakai set helohana ni "
Kak Ekin
Suri Rumah
" Badan rasa sihat, dah boleh start buat kerja-kerja ringan masa dalam pantang lagi. Set nyer luar biasa "
Kak Ana
Guru mengaji.
" Saya mengalami buasir ketika berpantang. Lepas makan Dandara, esoknya dah tak sakit lagi dan seminggu kemudian ia hilang"
Cath
Suri Rumah
"Masa bersalin dulu saya buasir sebab sembelit masa berpantang. Trauma betul, nak duduk pun susah. Utk berpantang kali ni, sy mkn Dandara, kecut buasir hilang dan mudah jer lawas."
Cath
Segamat, Johor
"Bila bersalin anak ke 3, saya start buat kerja2 rumah masa dlm pantang. Lepas jer pantang, sy rasa mcm ada air terkeluar spt terkencing setiap kali bergerak kuat. Alhamdulillah lps mkn Dandara, air tu dah takde lagi."
Iza
Penang
"Bdn rasa ringan lepas mkn Dandara, tak rasa malas. Memang terkentut-kentut. tapi kentut tu tak berbau..ahahaha. Serious rasa rajin, tak lemau"
Nor
Bangi
"Masa awal berpantang, Aima kerap sakit kepala sebab migrain, lepas sapu pilis tu lah dah xsapu minyak lain. bangun besoknya xsakit dah kepala. pergi klinik pon pakai jer Pilis. Hehehehe, yg penting kita sihat ."
Aima
Segamat, Johor
" Husband yg rebus air mandi tu, dia cakap wangi. Sedap sgt bau herba. Mmg dia puji sbb semua guna bahan semulajadi, set ni mmg BERBALOI! ."
Kamila
Penang
"Ina sapu minyak dulu baru pakai tapel tu. Mmg membantu kempiskan perut. Bau set ni mmg tradisional. Nak pakai pun mudah"
Ina
Bangi
" Anak no 1 dan 2 saya pakai set yg *** tu, tapi rasa set helohana ni yg paling best ."
Mariam
Segamat, Johor
" Saya suka semua item dalam set helohana ni."
Ros
Penang
"Saya pakai bengkung ni sampai 90 hari siang & malam, mmg selesa. Lepas bersalin pun terasa bertenaga, xmcm orang lepas bersalin kawan2 cakap. "
Rose Nina
Bangi

WAH!! Saya Berminat nak Dapatkan Set Berpantang Helohana ni

Jadi, berapakah kos yang anda perlu belanja untuk dapatkan rupa dan tubuh badan yang kembali menawan?

Nilai yang kami tawarkan adalah RM 674.
Tapi mahal lagi.

Jadi..

Apa kata Kami tawarkan hanya serendah

RM 350.

TAPI JIKA IBU MEMBUAT
TEMPAHAN SEKARANG

Ibu hanya perlu belanja

SERENDAH RM 230 SHJ

Sebelum Tarikh Promosi Tamat

Days
Hours
Minutes
Seconds
LIST ITEM BERPANTANG NOV

DAN kami AKAN berikan BONUS2 BERNILAI rm135 berikut secara percuma. SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

HADIAH PERIUK TANGAS BERNILAI RM45

Percuma Periuk Tangas Elektrik untuk Set Tun Fatimah dan Tun Aminah.

BEG BERTUNGKU BERNILAI RM25

Beg bertungku air panas untuk kesemua set Berpantang Cendara.

UPGRADE MANDIAN BERNILAI RM30

Tambahan ramuan yang memberikan tambahan sehingga 40 kali penggunaan.

UPGRADE MINUMAN HERBA BERNILAI RM35

Upgrade Minuman Herba dan Jamu Dandara untuk rawatan sehingga 70 hari.

MACAM MANA NAK ORDER?

BAYARAN ANSURAN UNTUK SET BERPANTANG

Khas untuk pembelian Set Tun Aminah dan Set Tun Fatimah

Tempah promosi yang sedang berlangsung dan hadiah2 yg ditawarkan dengan booking fee RM100 dan bayaran selebihnya dijelaskan 14 hari sebelum due bersalin atau sebelum postage. 

Click untuk tempahan secara ANSURAN 2 KALI BAYAR.

JIMAT SEHINGGA RM244 UNTUK PEMBELIAN TUNAI

Untuk pembelian secara TUNAI, Ibu -ibu akan mendapat DISKAUN sehingga RM244. Cepat rebut peluang ini sebelum kami tamatkan harga PROMOSI ini !!!

Click untuk tempahan secara TUNAI

[PERHATIAN!!!]

Set Berpantang Cendara by Helohana menggunakan 100% herba segar. Pengeposan kepada pelanggan paling awal sebulan sebelum due bersalin bagi menjamin kualiti herba segar terbaik buat ibu-ibu masa berpantang. 

Walaubagaimanapun Ibu2 digalakkan untuk membuat tempahan awal untuk merebut PROMOSI yang sedang berlangsung!

HARGA PROMOSI PEMBELIAN TUNAI

RM247

TUN PUTEH

RM347

TUN AMINAH

RM457

TUN FATIMAH

*Kami menerima bayaran secara Online Transfer/Kad Debit/ Kad Kredit atau Atm/Cdm Transfer

* Jika anda memilih percuma 'Periuk Tangas', Kos Postage adalah RM20 SHJ

SOALAN LAZIM IBU BERPANTANG

Rawatan asas berpantang adalah rawatan utama dengan herba2 segar yg penting untuk ibu-ibu amalkan sepanjang tempoh 44 hari berpantang seperti 

-mandi dengan mandian herba 

-memakai param utk memecahkan angin dalam badan dan merawat urat2 dari sakit-sakit badan.

-memakai pilis utk menjaga penglihatan dan elak migraine ketika berpantang.

-memakai tapel perut bagi merawat perut yang menggeleber selepas bersalin dan merawat strecth mark

-minum minuman herba untuk memberi rasa selesa dan warming kepada badan sepanjang berpantang, melancarkan nifas dan juga elok utk mendapatkan berat badan sebelum hamil.

-menggunakan minyak herba di seluruh badan sebelum memakai param, pilis dan tapel bagi mengelakkan alahan pada kulit serta sangat membantu untuk bagi keselesaan sepanjang berpantang.

-bertungku untuk memecahkan darah beku di rahim dan melancarkan nifas.qL

Herba yang disediakan dalam set berpantang Helohana adalah mesra ‘bayi’ dan tidak menyebabkan kuning. Walaubagaimanapun, ibu2 boleh la mendapatkan pandangan dari doktor untuk tujuan kepastian.

Boleh dilakukan sekiranya ibu-ibu telah merancang dengan baik dan kami sedia memberikan bantuan khidmat nasihat untuk dijadikan rujukan sepanjang berpantang.

Dengan panduan planner berpantang yang disediakan, In shaa Allah membantu urusan ibu2  berpantang czer. Maklumkan kepada kami sekiranya ibu2 merancang untuk bersalin czer supaya kami boleh bantu teknik pemakaina bengkung yang sesuai.

Kenalpasti isi kandungannya dan ibu-ibu boleh amalkan bergantung kepada isi kandungannya. Kesemua herba di dalam set berpantang Helohana mengandungi penggalak susu dan sangat sesuai untuk ibu2 menyusu.

Jika ada ibu ada soalan lain, Klik di sini untuk pertanyaan lanjut –>. Contact Us

Copyright © 2018 Helohana | Powered by Helohana