WOMAN'S DAY

SPECIAL

25 FEB HINGGA 31 MAC

Days
Hours
Minutes
Sorry, our sale is over, see you next time

Penjimatan Hebat
Untuk Persediaan Berpantang

Hadiah

Istimewa

Disposable Panties (TERHAD) Bernilai RM25 untuk Setiap Pembelian Set Berpantang Helohana dengan HARGA PROMOSI

PERIUK ELEKTRIK BERTANGAS

BEG AIR PANAS BERTUNGKU

DISPOSTABLE PANTIES PERCUMA

EXTRA MANDIAN & MINUMAN HERBA

Testimoni

Pengguna

5/5

Komitmen kami di Helohana untuk membantu ibu ibu berpantang dengan set berpantang dan bengkung terbaik untuk memastikan ibu kembali sihat, bertenaga dan menarik persis anak dara.

Ros
Ros
Labis, Johor
Read More
"Semalam saya ditegur macam anak dara lagi di warung tempat saya bekerja. Lepas berpantang dengan set helohana dari anak pertama lagi"
Kak Ekin
Kak Ekin
Segamat, Johor
Read More
" Banyak perbezaanya dengan Set Helohana ni. Badan rasa lebih selesa, cergas dan susu pun lebih banyak bila pakai set helohana ni "
Sheeka
Sheeka
Bangi, Selangor
Read More
"Bestnya bengkung Helohana sbb blkg badan saya rasa di support dan tak sakit2 dan perut saya dah kempis dlm tempoh berpantang lagi. Tambahan pulak sy menggunakan tapel perut set berpantang Helohana"
Mariam
Mariam
Jeli, Kelantan
Read More
"Saya dah pakai 3 set berpantang yg berbeza untuk 3 kali bersalin anak-anak saya. Tp set Helohana yang paling best. Kali ni perut saya betul2 kempis. Lagipun bengkung macam tu tak ada di tempat lain"

Tempah Sekarang

* Bengkung Tradisi Helohana adalah preorder. Tempoh siap dalam 2 minggu.

** Set berpantang kami siapkan dalam 2 minggu. Kami sarankan ibu untuk pilih postage sekurang-kurangnya 2 minggu dari tarikh due bersalin

Join us

customer.care@helohana.com